søndag den 8. marts 2009

Sikke en dag!

P3083004

Vi startede kl. 11 med brunch incl. boblevand med appelsinjuice – nammenam!  :)  Jeg blev færdig med halstørklædet som er det første jeg nogensinde har strikket. Det er lækkert tykt og langt og med små stykker guld i, når man kigger tæt på.
Derefter farvede jeg læder og lavede armbånd. Det første armbånd jeg flettede var det store tykke sorte på billedet. Det var megasvært at flette, så de næste armbånd lavede jeg i noget knap så tykt læder – det er de lilla og orange på billedet.
Nitter skulle jeg også lige lave noget med. To armbånd – men jeg mangler nogle små tryklåse, så jeg må vente lidt med at have dem på. Jeg havde også købt pyamidenitter som jeg havde tænkt mig at sætte på en tanktop, men det var et kæmpe målearbejde, så det opgav jeg at gøre i går, men det skal da prøves senere. Vi havde også købt ind til at lave hårbøjler, men det nåede vi slet ikke at kigge på.

Vi var først færdige til midnat og vi er alle klar på at gøre det igen :)

3 kommentarer:

Oh Tvilling sagde ...

Sikke nogle fine ting du har fået lavet! Ih jeg vil også :)

Signe sagde ...

Ej hvor jeg elsker de armbånd! Hvordan gør du?
Jeg er en klaphat til at være kreativ. Ville elske en guide!

Anonym sagde ...

Hej Frida. Riktig flotte ting du har lavet. Har så lenge ønsket å lære den flette teknikken, har forgeves ledt rundt på nettet for å finne en guide men uten held. Har du nogle tips?

Ha en god dag, mvh Bea

 

blogger templates |