søndag den 4. januar 2009

SKO og hygge

Lørdag var der dømt tøsetur til Trapholt i Kolding for at se deres udstilling SKO.

Udstilling var ikke særlig stor, men interessant. Der var lidt om skoene historie. Der var vist sko til folk med klumpfod og andre deformiteter feks. denne sko.

Udstillingen indeholdt også sko fra danske designere feks disse fra Toklum - et mærke jeg aldrig havde hørt om før. Derudover var der også sko fra Camilla Skovgaard og Edith&Ella. Der var også udstillet udenlandske designere som Christian Louboutin og Marc Jacobs.

Når nu selve udstillingen SKO var lille, er det godt at Trapholt har en masse andet at byde på feks en Le Klint udstilling, Arne Jacobsens sommerhus, Plastic Fantastic som er en udstilling med plastmøbler (Panton, Kartell) og en udstilling der hedder Fair Fashion? som sætter fokus på hvor mange ressourcer der bliver brugt på at fremstille tøj af bomuld - ret tankevækkende udstilling.

Det var en superhyggelig dag, vi havde købt en billet med brunch inklusiv og det kan bestemt anbefales! Utrolig lækkert :)

2 kommentarer:

Ditte sagde ...

Jeg var faktisk rigtig skuffet over den udstilling. :(
Men godt at høre du havde en god tur. :)

Frodige Frida...NO MORE! sagde ...

Hej Ditte :) Hvis det primære formål den dag havde været at se den udstilling, var jeg osse blevet dybt skuffet! Men det blev heldigvis ikke en ret stor del af dagen :) At være sammen med gode veninder som man kan slapper 100 af sammen med - det er lykken! :)

 

blogger templates |