fredag den 16. juli 2010

Just love me!

Elsker stilen i denne video. Jeg har ikke altid syntes om Beyouncé, men efterhånden synes jeg faktisk at hun gør det rigtig godt.


I aften skal vi grille med nogle af kærestens venner, ja jeg har jo som sagt ikke rigtig nogen venner pt. så jeg nasser på hans! :)

Lørdag formiddag skal jeg til vejning og træne, men derefter er det weekend. DEJLIGT! :)

torsdag den 15. juli 2010

Just don’t want to be the fat girlfriend!

 

body-fat-articleHvad gør man når kæresten siger: “Baby, jeg elsker dig overalt på jorden, men du tænder mig sgu ik, fordi du er tyk.” ?!

Ja, altså lige præcis dét sagde han jo ret faktisk ikke, men det er sådan jeg opfatter det.

Jeg ER tyk og ja jeg har taget på. Jeg vil også gerne gøre noget ved det, men har bare ikke kunne overskue det. Men nu er jeg pludselig topmotiveret. Har fået et hemmeligt projekt. Der skal tabe kilo, mange kilo.
Skal sgu blive så lækker at det er mig der bliver træt af at han hele tiden skal pille! (som om det nogensinde vil ske)

Så jeg burde vel egentlig takke kæresten for det spark i røven der skulle til, men nej - for det gør stadig for ondt….

PS. de første 2,9kg er allerede væk!

Just the way I am feeling today

 

Behøver jeg at sige mer?!

onsdag den 14. juli 2010

Just another pair of (shitty) shoes

 DSC00002

Kr 400,- og superglad for mine nye sandaler, men ca. 10 dage senere knækker den øverste rem af på den ene sandal! Så på lørdag finder jeg den indre brokkekone frem og tager turen ind til skoringen. Håber at de bare bytter dem til et par nye, for jeg kan faktisk ikke undvære dem.

bcosandalbcosandal

Just embarrassed

Så sidder man dér i egne tanker, svedende, prustende, rød i hovedet og fed på romaskinen i sit lokale fitnesscenter og ind ad døren kommer en som man har skrevet hede (virkelig hede) mails med på dating.dk!

Pinligt! Ikke at jeg har behov for at gøre et godt indtryk, for jeg har jo fået mig en vinunderlig kæreste, men alligevel… PINLIGT!

tirsdag den 13. juli 2010

Just no download!

Da jeg fik iPod og iTunes, blev min indre pirat tørlagt. Men nu drømmer sørøver-Sally altså om at stikke til søs igen når man ikke kan få lov at downloade “Skinny Genes” på lovlig vis! Hmfff!

mandag den 12. juli 2010

Just breathe me…

Bloggen har været meget stille meget længe. Jeg har haft/har store problemer… en langtrukken skilsmisse, gæld, udelukkelse af Jehovas vidner for at nævne et par stykker.

Jeg har mistet: et ægteskab, en god og fortrolig ven (som manden trods alt var), mit hus, penge (MANGE penge), mine venner, min nærmeste familie.

Jeg har (stadig): min bil, mormor (helt sikkert også mine mostre og lidt mere familie, men jeg har ikke magtet at se andre endnu) og mit arbejde.

Jeg har fået: en dejlig kæreste og vores fælles lejede lejlighed.

Jeg har mest lyst til: at ligge i fosterstilling og kigge ind i væggen (hvilket også til tider sker), men jeg tvinger migselv til at stå op hver dag og gå på arbejde og tage til træning. Det er hvad jeg kan overskue for øjeblikket…

 

blogger templates |