fredag den 27. november 2009

Just breathe

Yes I understand that every life must end, aw huh,..
As we sit alone, I know someday we must go, aw huh,..
I’m a lucky man to count on both hands
The ones I love,..
Some folks just have one,
Others they got none, aw huh,..
Stay with me,..
Let’s just breathe.
Practiced are my sins,
Never gonna let me win, aw huh,..
Under everything, just another human being, aw huh,..
Yeh, I don’t wanna hurt, there’s so much in this world
To make me bleed.
Stay with me,..
You’re all I see.
Did I say that I need you?
Did I say that I want you?
Oh, if I didn’t now I’m a fool you see,..
No one knows this more than me.
As I come clean.
I wonder everyday
as I look upon your face, aw huh,..
Everything you gave
And nothing you would take, aw huh,..
Nothing you would take,..
Everything you gave.
Did I say that I need you?
Oh, Did I say that I want you?
Oh, if I didn’t now I’m a fool you see,..
No one know this more than me.
As I come clean.
Nothing you would take,..
everything you gave.
Hold me till I die,..
Meet you on the other side.

Just wash that hair

Om vinteren har jeg problemer med mit hår, eller rettere sagt min hovedbund. Forrige år gik den helt amok (rødme plus både tørre og fedtede skæl!), så jeg måtte smøre den med salve og af den grund rende rundt med konstant fedtet hår – ØV! og ja jeg vasker altså hår dagligt, selvom alle sir at det ikke er godt - Jeg kan bare ikke holde ud at lade være!

Sidste år var det dog ikke så slemt med hovedbunden og jeg bilder mig ind at det var pga. at jeg i mellemtiden havde skiftet shampoo. På greenpeople.dk har jeg fundet to shampooer som nu er blevet yndlings – Rosemary shampoo og Organic Base Shampoo. De er meget drøje i brug og indeholder ikke natrium lauryl sulfat (SLS), natrium lauryl ethersulfat (SLES), alkohol, parabener, lanolin, phthalater, petrokemikalier, GMO’er, PABA, PEG’s, DEA, TEA, phathalater, propylenglykol og syntetisk parfume (Organic Base Shampoo indeholder ingen parfume overhovedet). Prisen er heller ikke afskrækkende – 135 kr for 200 ml.

 Rosemary Shampoo Organic Base Shampoo  Papaya Leave-in moisture spray Smoothing lusterizer

Det eneste minus er at de ikke gøre noget godt plejemæssigt for håret overhovedet, så jeg vasker håret (dagligt!) og derefter bruger jeg andre produkter (Papaya Leave-in moisture spray og/eller Smoothing lusterizer, begge fra Tigi) til at pleje håret og især spidserne med. Denne metode har virkelig hjulpet på mine hårbundsproblemer.

Jeg har ikke brugt shampooerne hele sommeren, fordi jeg ikke har fået købt dem og fordi jeg ikke har problemer om sommeren. Men nu er hårbunden igen begyndt at drille så det første der skal købes, når jeg får løn, er shampoo!

(plus en lip balm og dagcreme fra samme sted)

 

PS.
Til sommer når hovedbunden ter sig lidt bedre vil jeg prøve disse nye (nye for mig i hvert fald) produkter fra tigi:

Let it be (Leave-in conditioner)Walking On Sunshine (Shampoo)  features

torsdag den 26. november 2009

Just make and bake

Jeg har virkelig en stor svaghed for koge/opskriftsbøger, så i denne uge har jeg købt 2 af slagsen.

COOP_HJEMMEBAGT_low
Hjemmebagt af Hanne Risgaard, købt i Kvickly 149,95 kr.
Som titlen siger det, handler det om bageopskrifter. Der er ikke ret meget af det søde, men en masse teori (som jeg elsker) om korn, mel, bagværk og æltningens kunst. Lige nu forsøger jeg mig med surdej, både en hvid og en rug surdej. Glæder mig til at prøve at bage med dem i weekenden.

Opskrifter som helt klart skal prøves:

  • Lavendelbrød
  • Kartoffelbrød
  • Græskarkernebrød
  • Surdejsbrød med kerner, frø og maltmel
  • Honningbrød
  • Ciabatta
  • Skovtursmuffins
  • Cappuccinokager
  • Digestive kiks
  • Rug kiks

 

koekkenfrydKkkenfryd Vinter
Køkkenfryd af Christa Alstrup, købt i Bilka for 69,- kr.
Bogen er delt op i 4 hovedafsnit – de fire årstider. Herunder er den delt op i ingredienser som har højsæson i den valgte årstid. Feks tranebær under vinterafsnittet. Der er utroligt smukke billeder for hver opskrift, så man fristes virkelig til at kokkere.

Opskrifter som helt klart skal prøves:

  • Ramsløgpesto
  • Rabarbersaft
  • Citrontimiankager
  • Kartoffelpizza med pibeløg
  • Kirsebærkoldskål
  • Stikkelsbærchutney
  • Persillesuppe med sukkersaltet kyllingebryst
  • Birkeskage
  • Biscotti med tranebær
  • Vild rissalat med tranebær

Velbekomme :)

fredag den 20. november 2009

Just being patient

Jeg flytter… Sidst år i oktober valgte jeg at flytte fra min mand igennem 12 år (ja jeg blev gift megatidligt!). Jeg flyttede i en lejlighed 8 km væk fra vores hus og har boet der siden. Nu flytter jeg så hjem igem. Altså min soon-to-be-eksmand flytter ud og har lånt et hus af sine forældre, hvor han kan bo gratis. Dvs. at vi slipper for at betale to huslejer – for ja, vi deler stadig faste udgifter!

Mange har helt sikkert ment og synes stadig at jeg var for tålmodig. Men jeg skal leve med det jeg gør nu resten af livet og vil gerne ud af det på en ordentlig måde.

Derfor:

  • deler vi udgifter til bolig lige over, indtil huset er solgt og vi kan dele økonomien helt.
  • anstrenger vi os virkelig for at tale pænt eller i det mindste neutralt til og om hinanden.
  • har vi først nu, da vi begge har skrevet under og er blevet enige, indsendt seperationspapirerne.

Det er sørgerligt, skræmmende, lettende, forfærdeligt, uoverskueligt, vemodigt og en masser andre følelser, men jeg tror på at jeg (vi) kommer nogenlunde hel ud på den anden side og vil komme til at få nye oplevelser som jeg slet ikke havde drømt var muligt :)

Denne sang med Sia har kørt på repeat i mit hoved siden jeg hørte den første gang. Den rammer bare så godt noget af det som ellers er så svært at beskrive …

Sia – Little black sandals

I'm being dragged down Down by the hand The hand of a golden giant man He's crushing my knuckles and splitting my skin He says he will let go if only I ask it of him He says girl it's your call You wanna fly You wanna fall So I shout I wanna get away from you as fast as I can I tell my feet to move it I hope they have a plan These little black sandals are walking me away These little black sandals are heading the right way These little black sandals are walking me away These little black sandals saved my life today So now I'm free Free from the big bad giant who was stalking me Thank you feet for guiding me I'm glad somehow I've got brains down there at least chorus
Sometimes I'm tempted Sometimes I am I would be lying if I said I didn't miss that giant man Oh He was a line between pleasure and pain But me and the feet have some years to reclaim chorus
_

torsdag den 19. november 2009

Just Badu

Den video får bare mit smil frem hver evig eneste gang :)

onsdag den 18. november 2009

Just wanna watch these movies

Trist, koldt og mørkt efterårsvejr giver mig en stor lyst til at ligge på sofaen med min dyne, varm kakao, lidt snoller og en god stak film. Her er et par bud:

    

mandag den 16. november 2009

Just… nothing

Hvordan kan man få en hel weekend til at gå med at lave absolut ingenting?! Fredag efter arbejde tog jeg et smut hjem til mine forældre for at hente nogle ting, men det endte med at jeg blev der hele weekenden.
Fredag bød på afslapning hos bedste med citronfromage og vild med dans. Lørdag kunne jeg ikke finde ud af om jeg skulle køre hjem, så det endte med at mor og jeg hyggede med slik og filmen “Biernes hemmelige liv”. Den er GOD! Man får vildt lyst til at læse bogen, men den er ikke til at skaffe – udsolgt fra forlaget og der er 5 ugers ventetid på biblioteket!

Se traileren til filmen her:
 

lørdag den 14. november 2009

Just Armani

DSC00003 DSC00001 DSC00002

Glæder mig til den dag jeg ikke døjer med knæet mere, så skal jeg for første gang have mine nye armani ankelstøvler på. Kan næsten ikke vente! :)

torsdag den 12. november 2009

Just sad

Hmm, føles som om der er en vinterdepression på vej… Jeg har ikke lyst til at være sammen med nogen, men heller ikke til at være alene. Jeg kan ikke komme i tanke om noget mad, slik eller andet som jeg har lyst til (er ellers ufattelig madglad). Dagen i dag er gået med at læse lidt, vaske op og et lille smut ned til borgerservice med nogle papirer. Jeg gider ikke noget og det irriterer mig helt vildt (spild af tid).
Blev opereret i knæet den 21. september og siden har der bare været så meget bølv med det, så jeg begyndte først på arbejde i sidste uge, men det er på nedsat tid (3 dage om ugen) indtil videre. Derfor er jeg ikke på arbejde i dag.

tirsdag den 10. november 2009

Just bought this music

  

Har lige købt Raphael Saadiqs album “The way I see it” og Paloma Faiths album “Do you want the truth or something beautiful? Supergod musik til at sætte farve på en lidt kedelig regnvejrstirsdag.

mandag den 9. november 2009

Just park the god-damn-car!

yar_03_3d_cc_3P0_im-kopiEr der nogen som har en fantastisk evne til at parallelparkere? For så vil jeg gerne bytte med evnen til at forkæle manden/kærsten – den evne har jeg alligevel ikke behøv for lige for tiden!

Jeg bor midt i byen og har bil – ikke en stor en af slagsen. Faktisk bare en bette yaris, men jeg får koldsved, tiks, dårlig mave og diverse andre ubehagelige ting, bare ved tænken om at parallelparkere. Men det skal altså være slut! Nu har jeg googlet “parallelparkering” og fundet forklaringer med pædagogiske tegninger, så nu er det vel bare at øve sig… altså et meget øde sted hvor der ikke er nogen mænd der stopper op og glor for at få bekræftet at kvinder jo bare ikke kan køre bil og da slet ikke parkere.

søndag den 8. november 2009

Just Sunday

Jeg hader søndag – men kun fordi jeg er single. Søndag er den dag hvor ensomheden er størst fordi jeg forestiller mig at alle kæresteparene hygger, nysser, spiser sen morgenmad, nyder hinanden og ligger på sofaen med tvet tændt og bare flader ud – Øv hvor er I klamme altså! ;)

Lidt musik til en doven søndag – ahhh, love this song!

 

blogger templates |