onsdag den 18. marts 2009

Forår i luften

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
For første gang i dette år,
brillerne kom frem i går.

torsdag den 12. marts 2009

Soon to be mine

Tak skat (som i skattevæsenet!) 
De fleste af de 10k som tikker ind på min konto på mandag skal bruges til at købe supertjekket lyd, så jeg ikke behøver at høre musik igennem fjernsynet længere. Ahhhh!

BWZEPPELBK_1_m ipodtouch_image4_20080909
B&W Zeppelin  og iPod touch

søndag den 8. marts 2009

Sikke en dag!

P3083004

Vi startede kl. 11 med brunch incl. boblevand med appelsinjuice – nammenam!  :)  Jeg blev færdig med halstørklædet som er det første jeg nogensinde har strikket. Det er lækkert tykt og langt og med små stykker guld i, når man kigger tæt på.
Derefter farvede jeg læder og lavede armbånd. Det første armbånd jeg flettede var det store tykke sorte på billedet. Det var megasvært at flette, så de næste armbånd lavede jeg i noget knap så tykt læder – det er de lilla og orange på billedet.
Nitter skulle jeg også lige lave noget med. To armbånd – men jeg mangler nogle små tryklåse, så jeg må vente lidt med at have dem på. Jeg havde også købt pyamidenitter som jeg havde tænkt mig at sætte på en tanktop, men det var et kæmpe målearbejde, så det opgav jeg at gøre i går, men det skal da prøves senere. Vi havde også købt ind til at lave hårbøjler, men det nåede vi slet ikke at kigge på.

Vi var først færdige til midnat og vi er alle klar på at gøre det igen :)

fredag den 6. marts 2009

Glæder mig til i morgen!

P3063002 Jeg har inviteret et par veninder til kreativ DIY-dag i morgen. Der skal hækles, strikkes, laves læderarmbånd, hårbøjler, jongleres med nitter og meget andet.
Hygge x 1000! :)

onsdag den 4. marts 2009

Ahhh…


vejrog jeg har fri kl.12 i dag! :)

tirsdag den 3. marts 2009

Jimmy Choo shoes

Hvem der bare kunne stikke fødderne i disse smukke sandaler! Men jeg må vist drømme videre – måske håbe på at jeg får en ubeskrivelig stor sum tilbage i skat :)

38814_bk_dl  38814_in_dl38814_fr_dl
Samoa Kid sandal
Set hos net-a-porter.com til
585 Euro

Brandt og Dickow alone together

STEFFEN-BRANDT-_-TINA-DICKOW_462

Mine forældre har inviteret mig, søsser og hendes mand til koncert i Århus med Tina Dickow og Steffen Brandt torsdag den 30. april. Behøver jeg at sige at jeg glæder mig?! :) 

 

blogger templates |