fredag den 27. februar 2009

tirsdag den 24. februar 2009

Liquorice Love

lakrids

Min lokale kaffepusher har fået disse lakridser i deres sortiment og jeg er begrejstret! Jeg har godt nok kun smagt nr. 4 (med habanero chili), men jeg er sikker på at de andre varianter er af lige så høj kvalitet. I serien findes også tyk og lækker lakridssirup! :)

Tak til…

Emma Lovise, Julie, Ravn og Hende der Astrid – Mine 4 faste læsere. Gad vide om der er flere? :)

Hvorfor…

gemte Jessica Biel Oscar de la Renta kjolen til Oscar After party'et, når hun kunne have haft den på til selve Oscar uddelingen i stedet for den knap så klædelige Prada kreation????

Jessica Biel i Prada

Jessica Biel i Prada

 

Jessica Biel i Oscar de la Renta

Jessica Biel i Oscar de la Renta

torsdag den 12. februar 2009

Hikikomori

"Hikikomori (ひきこもり eller 引き篭り, direkte oversat: “selv-indelukning” eller “selv-fængsling”) er et japansk begreb, der refererer til teenagere eller unge voksne, der frivilligt har valgt at isolere sig fra det øvrige samfund. Begrebet dækker både individet selv som det sociale fænomen."

Ok, så slemt er det ikke, men jeg har en tendens til at lukke mig inde i min lejlighed - ikke fordi jeg ikke kan lide mennesker, men fordi jeg godt kan lide at være alene.
Jeg elsker at læse bøger, se tv, høre musik, rydde op og ikke mindst bruge en masse tid på computeren, internet og facebook. Problemet er bare at jeg kommer til at "gemme" mig hjemme bag computeren fordi det føles lettere end at være sammen med folk in real life - men sådan har jeg ikke lyst til at være!
Så nu har jeg taget konsekvensen og slettet min facebook-profil! Jeg havde 152 venner, men da jeg kiggede nærmere efter, var det kun ca. 28 af dem, som jeg reelt havde lyst til at bevare kontakten til, så jeg sendte de 28 denne besked:
Reaktionen udeblev ikke - har allerede fået beskeder fra flere af vennerne som synes det var et supergodt initiativ. Lettelse er hvad jeg føler - over ikke hele tiden skull tænke på hvornår jeg kan komme til at tjekke facebook næste gang. Næste gang jeg møder en ny ven, kan jeg give h*n min e-mail eller mobilnr. og så kan de sende mig en helt personlig mail eller sms istedet for at bedømme mig i "superlatives". Glæder mig allerede til at være sammen med mine venner in the real world - "Det er der vi er bedst." Citat: en god ven. Tror sgu facebook-free is the new black - eller kan blive det i hvert fald :)

mandag den 9. februar 2009

Jeg ønsker mig...

...et kæmpe walk-in-closet med masser af plads til sko og tøj. Jeg er efterhånden ved at komme på plads i min lille lejlighed. Det eneste jeg mangler er skabe - mange skabe!
Mit tøj hænger på bøjlestænger og det virker vildt rodet. Så skabe bliver næste investering. Har faktisk fundet dem jeg gerne vil have - så jeg skal bare finde en stærk mand med bil for at få dem hjem :)
et stykke af min sko-reol
Mine elskede Edith&Ella sko

lørdag den 7. februar 2009

Amsterdam

Dette er grunden til jeg ikke har nogen penge i denne måned: Et par sko fra Moschino, købt i Amsterdam. Smukke, men forfærdelige at gå i!

fredag den 6. februar 2009

HM igen igen

Sandwich og dagens smoothie

Jeg er ved at være ovenpå igen og bevægede mig i dag ud for at se om verdens så ud som da jeg "forlod" den for en uge siden! Pyhh, det er koldt og jeg priser mig lykkelig for mine dejligt varme bumper-støvler som er lavet af skind fra pippis hest... eller noget..

Ups, så var det lige jeg kom til at bestille lidt fra HM, selvom jeg ikke har råd. Men altså jeg trænger sådan til nogle farver i mit skab :)

torsdag den 5. februar 2009

Sick and tired

Nu har jeg efterhånden været syg i en uge. I morges stod jeg op for at overbevise mig selv om at jeg var rask nok til at tage på arbejde - men nej.
Jeg fik dog lavet mig en smoothie som jeg sugede i mig under dynen inden jeg faldt i søvn igen.
I går eftermiddag troede jeg så osse at nu var jeg ved at være frisk, så jeg kæmpede mig ud af sengen, for at gå en lille tur, så jeg kunne få noget luft. Kom til at komme denne læderring som jeg har kigget på i over en måned nu. Selvom budgetten for andet end det nødvendige er ikke-eksisterende i denne måned - ja, så købte jeg den altså... ...og en moleskine notatbog. Har allerede en som jeg bruger som dagbog. Hvis man først har haft én, er man afhængig. Nyeste påfund fra moleskine er små citynotebooks med kort m.m. Bare jeg snart skal ud og rejse igen - så må jeg bare have sådan en med!

onsdag den 4. februar 2009

Just a touch of coral

Coral

Foråret er på vej! At det sneer er jeg ligeglad med: Jeg må på udkig efter koraller!

tirsdag den 3. februar 2009

Namme nam

Chokolade med trøffel fra Bojesen Chokolade er helt fantasisk! De fine små kvadratiske stykker af chokolade har smag af hindbær, enebær, bourbon vanillie, kaffe og mynte. Chokoladerne er pakket i en smuk cedertræsæske med et laksegl. Jeg smagte dem hjemme hos et par gode venner for ca. en måned siden - siden har jeg drømt om at smage dem igen :)

mandag den 2. februar 2009

Jeg vil gerne eje...

...denne nederdel
fra Soaked in luxury

søndag den 1. februar 2009

I heart Yde

Forårsfornemmelser

Margit Brandt
Spring Kollektion
 

blogger templates |